Koronavirukseen varautuminen

Koronavirus tartttuu pisara-ja kosketustartunnalla. THL;n ja maakunnan alueellisen pandemiatyöryhmän ohjeiden mukaisesti, kaikkien vierailijoiden suositellaan edelleen käyttävän hengityssuojainta. Ohjeistus koskee sekä omaisia että erilaisiin ryhmiin osallistuvia. Hengityssuojaimeksi käy maski tai koko kasvot peittävä visiiri.Riskiryhmiin kuuluvia asukkaitamme ja henkilökuntaa suojellaksemme Aurinkosäätiön ohjeistukset ovat seuraavanlaiset :

Aurinkosäätiön Ryhmäkoti:

Ryhmäkodissa vierailut ovat sallittu asukkaan huoneessa ja vahvasti suosittelemme käyttämään kasvomaskia tai koko kasvot peittävää visiiriä koko vierailun ajan.

Ryhmäkodissa ei ole vierailuaikoja vaan voitte vierailla läheisenne luona hyväksi katsomana ajankohtana.

Huomioitavaa että epidemian leviäminen ryhmäkodeissa on edelleen riski ja tästä syystä yhteisissä tiloissa vierailijat eivät voi oleskella.

Kehitysvammaisten asuminen , Asunnot A,B,C-taloissa :

Pyydämme välttämään käyntejä mikäli tunnette oloanne vähäänkään sairaaksi, erityisesti hengitystieoireisena. Vierailujen yhteydessä toivomme edelleen hyvien hygieniakäyntäntöjen noudattamista; käsihygienia, saippupapesu ja käsidesin käyttö ovat ensisijaisia kuten myös yskimishygienia sekä maskien käyttö ja turvavälien noudattaminen.

Asunnot D-talo :

Palvelujen ja huolenpidon osalta Naantalin kaupunki vastaa D-talon asukkaiden hyvinvoinnista.

Palvelukeskus :

Naantalin Aurinkosäätiössä seuraamme koronavirusepidemian tilannetta ja noudatamme virallisia ohjeistuksia.

Kiitos kun välitätte!

Lisätiedot :

Pirjo Maja, palvelupäällikkö
puh. 02 5334334
pirjo.maja@aurinkosaatio.fi