Koronavirukseen varautuminen

Koronavirus tarttuu nykyisen tiedon mukaan pääosin pisara-ja kosketustartuntana, kun ihminen yskii tai aivastaa.

Riskiryhmiin kuuluvia asukkaitamme ja henkilökuntaa suojellaksemme Aurinkosäätiön ohjeistukset ovat 18.3.2020 lähtien seuraavanlaiset:

Aurinkosäätiön Ryhmäkoti:
Vierailukielto on ehdoton poikkeuksena saattohoitotilanteet joista sovitaan yhteistyössä omaisten kanssa.

Kehitysvammaisten asuminen , Asunnot A,B,C-taloissa :
Pyydämme välttämään käyntejä mikäli se ei asukkaan hoidon kannalta ole välttämätöntä.Vierailut ehdottomasti jätettävä käymättä jos tunnette oloanne vähäänkään sairaaksi , erityisesti hengitystieoireisena. Myös ulkomailla oleskelleita tai siellä oleskelleiden kanssa lähikontaktissa olleita pyydetään olemaan käymättä 14 päivää paluusta. Mikäli vierailu liittyy asukkaan päivittäiseen hoitoon  edellytämme hyviä hygieniakäytäntöjä. Käsihygienia,saippuapesu ja käsidesin käyttö ovat ensisijaisia kuten myös yskimishygienia.

Aamupala-ja lounastarjoilu isossa ruokasalissa keskeytetään ja tilatut annokset toimitetaan henkilökunnan toimesta koteihin. Muut hoito-ja huolenpitopalvelut entiseen tapaan.

Asunnot D-talo :
Palvelujen ja huolenpidon osalta Naantalin kaupunki vastaa D-talon asukkaiden hyvinvoinnista. Lounasruokailutarpeen hoitaa Naantalin kaupunki kylmällä  ateriajakelulla.
Lisätietoja : Sofia Vainio puh. 040 6648079

Palvelukeskus :
Kaikki vapaa-ajan toiminta ovat peruttu toistaiseksi sekä talon omilta asukkailta kuin myös ulkopuolisilta tilojen käyttäjiltä.
Kiitos kun välitätte!

Lisätiedot :
Pirjo Maja
palvelupäällikkö
puh. 02 5334334
pirjo.maja@aurinkosaatio.fi